Добре дошли в нашия магазин
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
  Категории

   Категории

   NexGard® COMBO за котки

   Дата: 2021-07-12

   Инфекцията както от външни, така и от вътрешни паразити е често срещана при котките и се среща със значителна честота в световен мащаб.1,2 NexGard® COMBO осигурява ефикасност срещу двата вида паразити с формула за тройно действие – улесняваща спазването на препоръките за лечение от собствениците на котки. Приложението е лесно и за собствениците на котки с пипета във формата на спринцовка.

   Множество клинични проучвания подкрепиха одобрението и показаха, че NexGard® COMBO:

   • Убива бълхите преди да могат да снесат яйца и поддържа ефикасност за 1 месец3
   • Убива най-често срещаните видове кърлежи при котките: Ixodes scapularis за 1 месец и Ixodes ricinus за 5 седмици3
   • 100% ефективен е за предотвратяване на дирофилариоза4
   • 100% ефективен е срещу Echinococcus multilocularis 4
   • Превишава 90-процентовия регулаторен праг за ефективност към други вътрешни паразити4
   • Безопасен е за котки и котенца на възраст от 8 седмици и с тегло най-малко 0,8 kg3

   „Boehringer Ingelheim винаги са били на върха на научноизследователската и развойната дейност в областта на паразитиците и сме развълнувани да продължим този новаторски подход с издаването на разрешението за пускане на пазара на NexGard® COMBO за котки в ЕС. NexGard® COMBO е първият пълен ендектоцид на основата на изоксазолин, разработен специално за котки “, споделя д-р Крейг Бек, ръководител на Global Franchise NexGard®, Boehringer Ingelheim Animal Health. „Ние сме посветени на това да бъдем глобален лидер в здравеопазването за котки и пускането на NexGard® COMBO за котки разширява нашето портфолио за котки.“

   Семейството продукти NexGard® е марка №1 по продажби5 в света за противопаразитни продукти за домашни любимци и е използвана в цял свят над 465 милиона пъти при кучета6. Сега за първи път марката се разширява към продукти за борба с паразити при котки.

   Boehringer Ingelheim Animal Health

   Животът на животните и хората е взаимосвързан по дълбоки и сложни начини. Знаем, че когато животните са здрави, хората също са по-здрави. По целия свят нашите 10 000 служители са посветени на предоставянето на стойност чрез иновации, като по този начин подобряват благосъстоянието на животни и хора.

   Уважението към животните, хората и околната среда е в основата на това, което правим. Разработваме решения и предоставяме услуги за защита на животните от болести и болка. Ние подкрепяме нашите клиенти в грижата за здравето на техните животни и защитаваме нашите общности срещу животозастрашаващи заболявания.

   Boehringer Ingelheim Animal Health е вторият по големина бизнес в здравеопазването на животните в света, с нетни продажби от 4 милиарда евро през 2019 г. и присъствие в повече от 150 страни.