Здравейте!
Предвид моментната ситуация с Covid-19, за Ваше удобство Ви молим най-учтиво преди да поръчате избрания от Вас продукт да ни потърсите за допълнителна информация относно наличности и възможност за доставка.
Предлагаме както дистанционно плащане по банков път, плащане при получаване на поръчката, така и взимане на място от някой от обектите.

Бъдете здрави!

Марки

«1»
 Nuevo Petfood

36

продукти

 Tetra - Германия

0

продукти

8in1 - САЩ

36

продукти

Affinty Petcare - Испания

39

продукти

Agras Delic - Италия

Agras Delic - Италия

Качество и иновации в храните за домашни любимци в продължение на две десетилетия: Agras Delic Agras Delic са горди да са първите, които извеждат индивидуално опаковани, висококачествени, 100% натурални храни за домашни любимци.

http://www.agras-delic.it/

144

продукти

Alpha Spirit - Испания

54

продукти

Animal Lovers - Холандия

2

продукти

Animonda GmbH,Германия

157

продукти

Antos - Холандия

12

продукти

Applaws - Великобритания

56

продукти

AQUAEL-Полша

0

продукти

Arion - Белгия

0

продукти

Bayer - Германия

Bayer - Германия

Байер е международна компания, с дългогодишни традиции в областта на нучните изследвания и разработки. Създавайки нови продукти и провеждайки нови изследвания, ние прилагаме науката за решаване на международните предизвикателства, като създаваме иновации, които да посрещнат неудовлетворените потребности на нашите клиенти и пазарните нужди.

http://www.bayerhealthcare.com/scripts/pages/en/index.php

27

продукти

Beaphar - Холандия

147

продукти

BEDUCO Белгия

15

продукти

Biogance - Франция

43

продукти

BIOVET

2

продукти

Biozoo - Испания

35

продукти

BLUE TREE - ГЕРМАНИЯ

6

продукти

BOYU

0

продукти

Braaaf - Холандия

13

продукти

Brit - VAFO PRAHA

1

продукти

BTG Classic - Германия

11

продукти

Bunny Nature

0

продукти

Butcher's Petfood

Butcher's Petfood

Butcher's Petfood

Butcher's (Бутчърс) Великобритания (UK, Англия) - чудесна консервирана храна за домашни любимци: храна за кучета (консерви за кучета), храна за котки (консерви за котки), с високо съдържание на месо, рециклируеми опаковки, щадящи природата; традиционно британско качество -

https://www.butchersdogfood.co.uk/wp/

8

продукти

CAMON - Италия

410

продукти

Candioli - Италия

3

продукти

CARGILL S.R.L. Италия.

0

продукти

Catalysis Vet - Испания

0

продукти

Cavalor

Cavalor

Cavalor е познат с високото качество на храните, добавките и продуктите с грижа за коня, които предлага. Cavalor заема лидерска позиция на пазара за конски храни и е познат като иноватор и източник на знание в областта на правилното и здравословно хранене и грижа за коня. Именно правилното и здравословно хранене на конете, както и полагането на своевременна и компетентна грижа за тях е от изключи...телна важност и значение за блестящото им представяне. Освен това Cavalor спомага за добруването на конете, като им осигурява възможността да живеят по-дълго и в по-добро здраве.

http://www.cavalor.com/

66

продукти

CEVA - Франция

CEVA - Франция

Групата фармацевтични фирми - CEVA SANTE ANIMALE притежава богат опит в различни направления на ветеринарната фармация. Гамата продукти е предназначена за почти всички животни със стопанско значение, включително спортни коне и домашни любимци. Резултатите в тези области, са широко известни и признати по целия свят.

http://www.ceva.com/home.nsf

25

продукти

Champion Petfoods - Канада

22

продукти

Chicopee - Канада

10

продукти

Croci SPA - Италия

18

продукти

DAYA

DAYA

Daya са деликатесни консерви за котки, представляващи вкусни хапки в сос грейви с добавени основни витамини (A,D3,E). Пълноценна храна, на която и най-взискателните котки не могат да устоят.

10

продукти

DELI NATURE

6

продукти

DeZooFa - Германия

0

продукти

Diamond Pet Foods - Америка

Diamond Pet Foods - Америка

Diamond храни за домашни любимци с най-високо качество на съставките, които са заложени за подобряване на здравето, щастието, външния вид и цялостното представяне на вашето куче - на достъпна цена. Нашето разнообразие от здравословна храна за кучета и котки отговаря на нуждите и вкусовите предпочитания на всички етапи от техния растеж, начин на живот и активност.

http://www.diamondpet.com/

4

продукти

DIUSAPET-ИТАЛИЯ

57

продукти

Dolina Noteci, Полшa

27

продукти

Dr. Clauder's - Германия

20

продукти

ENDI

0

продукти

Eukanuba

Eukanuba

Нищо, освен най-доброто, не е достатъчно. КУЧЕТАТА СА НАШАТА СТРАСТ. Те обогатяват живота ни. Правят ни щастливи. Затова Eukanuba винаги е развивала качественото хранене на кучето, за да подпомогне отглеждането на любимците ни с най-доброто качество. Eukanuba е синоним на напредъка и революционните открития в храненето, много от които сега се ползват от най-добрите експерти по хранене навсякъде по света.

http://www.eukanuba.co.uk/en-UK/index.jspx

25

продукти

EUROPET-BERNINA INTERNATIONAL BV - ХОЛАНДИЯ

19

продукти

Farm Nature, Испания

8

продукти

Farmina - Италия

Farmina - Италия

Казват, че „кучето е най-добрият приятел на човека”. За нас във Farmina “човекът е най-добрият приятел на кучето”. С тази древна поговорка, като кратко въведение, ние искаме да покажем цялата ни отдаденост и страст, които влагаме в ежедневната работа за производство на храна за домашни любимци. Фирмената история на Farmina Pet Foods започва преди повече от 40 години като италианска история на успеха, при която традицията, опитът и проучванията са основата, върху която са разработени продуктите, целящи щастието на животните, както и на семействата, които се грижат за тях. Ние винаги обръщаме изключително внимание на суровините, които получаваме пресни от нашите доверени партньори, предимно италианци. Провеждаме прецизни проверки, както на суровините, така и на готовите продукти, чрез системи за следене и мониторинг на проиводствените партиди.

http://www.farmina.com

97

продукти

FERPLAST-Италия

FERPLAST-Италия

Днес Ферпласт вече не е само фирмен знак. Той обхваща в себе си цял един свят, който е съставен от ценности, изследователска дейност и усещания. Eдин нов начин да се изживее връзката с животното и да се приспособите към потребностите му. За тази цел Ферпласт реши да инвестира значителни суми за оповестяване на новите си идеи. Нашите клиенти са животните: нашите продукти се купуват за тях и се използват от тях. Точно това свързва толкова силно Ферпласт с домашните животни, и което прави връзката ни с тях толкова дълбока и значима. И това е идейната концепция на new pet generation, на новата ера за комфорта на домашните любимци, на която Ферпласт даде начало. Това е предизвикателството: да използваме нашата инстинктивна, животинска страна, за да създаваме постоянно все по-иновативни продукти. Тъй като в същността си всички ние сме животни.

http://www.ferplast.it/

904

продукти

Ferribiella - Италия

0

продукти

Flamingo - Белгия

60

продукти

Flatazor, Франция

72

продукти

Flexi - Германия

29

продукти

Furminator - САЩ

11

продукти

GEORPLAST - ИТАЛИЯ

8

продукти

GIMBORN

17

продукти

GIMDOG

6

продукти

Grainea - Полша

0

продукти

HAPPY CAT - ГЕРМАНИЯ

12

продукти

Happy Dog - Германия

53

продукти

Harrison Pet Products - Канада

Harrison Pet Products - Канада

Съвършенството е в Това, което можете да очаквате за вашите любимци… То е кои сме ние и към какво се стремим. Суровините със премиум качество, които влизат във всеки един продукт ще доставят на вашето животно отлична хранителна формула

http://harrisonpet.com/

53

продукти

Hery - Франция

Hery - Франция

Hery - страст, подсилена от дълбоко уважение към цялата природа. Тази етика е в основата на създаването на продуктови линии на растителна основа, формулирани и произведени под контрола на ветеринарен лекар. Съвсем нежни и PH-балансирани продукти, базиращи се на специфичния характер на козината на вашия домашен любимец. Те не съдържат масла от животински произход: защитните и подхранващи продукти, са базирани на растителни масла (от жожоба или лешник). Нашите шампоани са био-разграждащи се и бутилките могат да се рециклират. Винаги нащрек за още по-екологични съставки, за по-ефективни формули, нашите изследователски екипи не тестват върху животни. Защото всяка порода е уникална, всяка козина е специална.

http://www.hery.fr/en/accueil.html

29

продукти

Hill's - САЩ

Hill's - САЩ

Hill’s носи традицията на грижата за домашните любимци, започнала в далечната 1939г. от един забележителен ветеринарен лекар – д-р Марк Л. Морис.

Д-р Морис вярвал, че някои здравословни състояния при домашните любимци могат да се подобрят чрез прецизно формулирано хранене. По това време неговите идеи били утопия за ветеринарната медицина, но той скоро успял да докаже теорията си.

Още през 1928 г. д-р Марк Морис основава една от общо двете съществуващи по това време в САЩ малки ветеринарни клиники.

Един млад сляп мъж на име Морис Франк попитал д-р Морис дали нещо може да помогне на неговото куче водач, Бъди, което страдало от проблеми с бъбреците. Резултатът от усилията на д-р Морис да помогне на Бъди бил хранителна формула, станала първия продукт на Hill’s и серията лечебни храни Prescription Diet и първата храна в света, предназначена за лечение на бъбречни проблеми.

Благодарение на нея Морис Франк и неговото куче Бъди прекарват още много щастливи години заедно. Ето защо Бъди е приеман като първият домашен любимец на Hill’s.

Днес Hill’s са верни на наследството на д-р Морис и разбирането, здравословното хранене не е само въпрос на съставки, а на точния баланс от хранителни вещества. Храненето на кучетата и котките с храна, която няма правилния хранителен баланс може да доведе до редица здравословни проблеми.

В Hill’s™ Science Plan™ е постигнат прецизен баланс от 50 хранителни вещества, основан на възрастта, начина на живот, големината на породата или специфични нужди или проблеми. В храните внимателно се избягва излишък или недостиг от определени хранителни вещества.

Hill’s знаят колко важно е домашните любимци да се наслаждават на храната си и постоянно подобряват своите хранителни формули.

Всички храни на Hill’s са произведени от най-висококачествените естествени съставки.

Формите и размерът на гранулите са създадени специално за различните възрасти и размери породи.

Устойчивото производство в модерни заводи и задълбочените клинични изследвания правят храните безопасни, с гарантирани хранителни свойства и вкус.

Ето защо ветеринарните лекари по света препоръчват и избират Hill’s и за своите домашни любимци.

http://www.hillspet.com/

124

продукти

I Love Pet Head

8

продукти

iMARC Engraving Systems, САЩ

iMARC Engraving Systems, САЩ

Висококачествени неръждаеми американски медальони с машинно гравиране не текст по Ваш избор.

http://www.imarcengraver.com/store/tags.html

12

продукти

INGENYA - Италия

19

продукти

Inodorina

0

продукти

Inodorina - Италия

34

продукти

Interquell - Германия

0

продукти

IRISH DOG FOODS - ИРЛАНДИЯ

7

продукти

it'sMyDog - Холандия

it'sMyDog - Холандия

Голямо разнообразие от вкусове без съдържание на зърнени култури. Лакомството е подходящо за чувствителни кучета, алергични към зърно. 

14

продукти

JBL - Германия

JBL - Германия

JBL е един от най-големите производители на пълна гама продукти за аквристиката и херпетологията. С над 600те си продуктови линии марката покрива всичко от градинските езера до терариумите и аквариумите, включително храни, медикаменти, тестове и препарати за вода, аксесоари и оборудване.

JBL са уникални в това, че предлагат огромно разнообразие от специализирани продукти, като например гамата продукти, които помагат за премахването на нитрати и други химични вещества от сладката и солената вода. JBL непрестанно въвеждат новости, като само тази година на пазара ще бъдат пуснати около 110 -120 нови продукта. Тъй като един от най-бързо развиващите се сектори на този пазар са влечугите, JBL имат изключително богата гама от продукти за херпетологията.

Изключителните гами от храни, препарати и медикаменти са разработени и произведени от специалистите в екипа на JBL. JBL разработва храни и медикаменти под формата на люспи, гранули, стикове или таблети за риби, костенурки и влечуги. Цялото производство на продуктите на JBL е съсредоточено в завода в Нойхофен, Германия. JBL предлага и голямо разнообразие от храните от сериите NOVO и PREMIUM. Други ключови продукти са медикаменти за декоративни рибки, препарати за водата, торове, тестове за водата, храни за езерни рибки и продукти за тях, филтриращи материали, храни и продукти за костенурки.  Модерните производствени машини, с които се работи в завода, и напълно автоматизираната опаковъчна линия за храни, гарантират винаги еднаквото и високо качество на продуктите.

JBL е основана през 1960 г. от Йоаким Бьоме в Лудвигсхафен, Германия. Първия продукт, който той разработва е Punktol, препарат срещу заболяването „бели точки“. Този продукт се продава и днес.  Оттогава, JBL се превръща в един от най-големите производители в областта на акваристиката и херпетологията в Германия. От 1984г. компанията е базирана в Нойхофен/Pfalz и оттогава до днес продуктите й се разпространяват в 60 държави по света.

http://www.jbl.de/en

41

продукти

JR Farm - Германия

93

продукти

JRS - Германия

3

продукти

Karlie - Германия

71

продукти

Kaytee - САЩ

0

продукти

KERBL - Германия

48

продукти

KRKA

17

продукти

Kudo - Белград, Сърбия

0

продукти

LDCA - Франция

LDCA - Франция

Иновационна дерматологично-козметична грижа за домашните любимци Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA) е първата специализирана лаборатория за дерматологична грижа за животните, разработила широка гама от качествени и ефикасни продукти със 100% натурални съставки, внимателно подбрани по отношение на ефикасността им за подобряване на здравето на кожата и красотата на козината. Продуктите се прилагат изключително лесно и удобно.

http://www.dermoscent.com/

13

продукти

Lintbells

Lintbells

Lintbells е марка N1 във Великобритания в производството на хранителни добавки за кучета и котки.

 

Основана е през 2006 г. и до сега компанията е помогнала на хиляди домашни любимци. 

 

През 2013 г. Lintbells получи наградата на Британското правителство за най-бързо развиваща се компания.

Ефективността на продуктите е потвърдена и от шампионите през последните 4 години на най-голямата ежегодна киноложка изложба в света - Кръфтс (Crufts).

 

 

Портфолиото на Lintbells се състои от продукти, които са насочени към проблеми свързани със:

 

 

За да гарантира, че отговаря на всички стандарти Lintbells използва ясен подход в пет стъпки.  По този начин създава продуктова иновация, която съдейства за постигане на най-голямата си цел: производството на възможно най-ефективни продукти.

1. Ветеринарна група експерти - това дава ясен клиничен опит по ключови въпроси за здравето и потенциални възможности за решаването им.


2. Пазарна оценка - проучване сред стопани за проблемите при домашните любимци.


3. Научна оценка - задълбочена оценка на съществуващите клинични проучвания и научни доказателства помагат при вземане на решения.


4. Източници на суровини - източници на най-добрите възможни научно обосновани съставки осигуряващи по-висока производителност на продуктите.


5. Оценка на производителността на продуктите - ветеринарни лекари и стопани оценяват крайния продукт.

 

 

Lintbells държи изключително много на клиентската удовлетвореност и това е причината да включи в екипа си специалисти по хранене, ветеринарна медицина и развъдчици, които могат да отговорят бързо и адекватно на всеки един въпрос, колкото и сложен да е той.

 

https://www.lintbells.com/

1

продукти

LITTER KWITTER - Австрия

1

продукти

M-PETS - БЕЛГИЯ

84

продукти

Made in China

8

продукти

Mark+Chappell

7

продукти

MARS

30

продукти

Mealberry GmbH - Германия

13

продукти

Mediterranean Natural - Испания

4

продукти

Merial - Франция

Merial - Франция

Домашните любимци играят важна роля в нашия живот. Стремежът на собствениците им е не само да лекуват настъпили заболявания, а също така да осигурят техния комфорт и спокойствие, като ги защитят от заболявания и страдания. Merial може да отговори на тези нужди, разработвайки и предлагайки на пазара най-успешния продукт във ветринарната медицина – FRONTLINE, който осигурява спокойствието и защитата срещу бълхи и кърлежи на милиони кучета и котки по света.

http://www.merial.com/Pages/default.aspx

23

продукти

Mlsoun - Чехия

0

продукти

Moderna

4

продукти

MONGE

12

продукти

MSD - Холандия

MSD - Холандия

MSD Animal Health предлага на ветеринарите, фермерите, стопаните на домашни любимци и на правителствата най-широката гама ветеринарни медицински продукти, ваксини и терапевтични решения и услуги. MSD Animal Health се е посветила на опазването и подобряването на здравето, благополучието и постиженията на животните

http://www.msd-animal-health.bg/Company/Intervet_International.aspx

5

продукти

Natural Greatness, Испания

9

продукти

Nobby - Германия

333

продукти

NVT Agrovetzashchita S-P - Русия

2

продукти

OASY - ИТАЛИЯ

3

продукти

Orme Naturali - Италия

18

продукти

Oropharma - Белгия

11

продукти

Oster -САЩ

7

продукти

Padovan - Италия

131

продукти

Pet Brands - Великобритания

11

продукти

Pet Interest - Гърция

16

продукти

Planet Pet Society

19

продукти

Prime Hide - Холандия

0

продукти

Purina - САЩ

Purina - САЩ

Когато погледнете едно здраво куче или котка, ползите от храненето с най-висококачествена храна са напълно видими. Такова истинско качество получавате от превъзходните продукти на Pro Plan. Ние вярваме, че една храна е точно толкова добра, колкото са съставките, използвани за приготвянето и. Затова Pro Plan се приготвя само от най-висококачествените продукти, които задоволяват напълно хранителните нужди на вашите любимци. Pro Plan е изцяло насочен към защитата на основните системи на Вашите любимци и по този начин към осигуряване на тяхното добро здраве и дълголетие

http://www.purina.com/

131

продукти

RINTI Max-i-mum

RINTI Max-i-mum

е марка беззърнени сухи храни от най-висок клас, която предлага впечатляващо съотношение от 70% месо и 30% зеленчуци. Това осигурява ненадминати вкус и хранителна стойност, на които и най-капризните кучета не биха могли да устоят. Освен всичко това, храните са хипоалергенни и са подходящи за любимци с алергии или по-чувствителни стомаси.

https://www.rinti.de

4

продукти

RIO

RIO

са немски продукти за птици от най-високо качество. Марката напълно покрива всички нужди за грижа както за домашните, така и за дивите птици. Всяка рецепта е научно обоснована и съобразена със специфичните нужди на отделните видове птици. Продуктите са обогатени с активни съставки, за да се осигурят най-добрите здраве и кондиция на Вашата птица.
 

https://mealberry.ru/

0

продукти

ROGZ -Южна Африка

ROGZ -Южна Африка

Дизайнерски поводи,нашийници и нагръдници на световно известната южноафриканска фирма Rogz,световен лидер в този бранш.Известна със своето безупречно качество и съпричастност към каузата за защита на животните,отчисляваща всяка година процент от своята печалба за тях

http://www.rogz.com/home.htm

50

продукти

Royal Canin - Франция

Royal Canin - Франция

Иновации в името на здравето на кучетата и котките.Повече от 40 години Royal Canin работи с развъдчици-партньори и ветеринарни лекари-специалисти по хранене на животните за прецизното доразвиване на иновациите, които ни позволяват да формулираме хранителни решения, отговарящи напълно на реалните нужди на кучетата и котките.

http://www.royalcanin.fr/

353

продукти

Sam's Field - Чехия

4

продукти

SANAL - ХОЛАНДИЯ

33

продукти

Savic - Белгия

78

продукти

Sera - Германия

30

продукти

Sicce - Италия

0

продукти

Simple Solution

7

продукти

STEFANPLAST

2

продукти

SUPREME PET FOODS Англия.

0

продукти

Tocopesca - Еквадор

0

продукти

Trixie - Германия

165

продукти

True Instinct - САЩ

10

продукти

VALENGER

14

продукти

Van Cat

5

продукти

VBB PET FOOD, Италия

4

продукти

Versele-Laga Белгия

Versele-Laga Белгия

Versele-Laga: синоним на високо качество от много години. За основните научни изследвания, екипът от учени на Versele-Laga има собствен Изследователски център с повече от 500 птици – от канари до големи папагали. Така, чрез иновации в продуктите те успяват всеки път да бъдат едно стъпало пред конкурентите. Високото качество на храните за птици Prestige е резултат от отличното взаимодействие между научно-изследователския отдел и отделите по снабдяване, производство и продажби, под ежедневния стриктен качествен контрол.

http://www.versele-laga.com

303

продукти

VetExpert

8

продукти

Vetoquinol - Франция

12

продукти

VIrbac - Франция

VIrbac - Франция

Експерт по здравеопазване на животните През последните четиридесет години Virbac стана първата в света независима лаборатория, посветена на здравето на животните и признат експерт в сектора, предлагащ продукти и услуги, които съчетават качество, ефективност и удобство за 0ветеринарни лекари и собственици на животни Присъствие в повече от 100 страни, компанията има повече от 3 150 служители. Котират се на Парижката фондова борса от 1985 г. насам Virbac остава семейна компания, не само по отношение на дела си, но също и чрез принципите на управление, нейната култура и ценностите на компанията.

http://www.virbac.com

13

продукти

Visan - Испания

32

продукти

VITAKRAFT - Германия

29

продукти

Waltham - САЩ

Waltham - САЩ

Ние имаме трайно положително въздействие върху здравето и грижи за домашни любимци в цял свят

http://www.waltham.com/index.html

1

продукти

Wanpy - Китай

2

продукти

WOOLF - Чехия

WOOLF - Чехия

Лакомствата са изработени от 100% висококачествени източници на протеини, за да осигурят най-високо качество. Снаксовете WOOLF са опаковани без никакви химически добавки, консерванти или оцветители.

http://www.woolfsnacks.eu/

21

продукти

World's Best Cat Litter

8

продукти

Yakers - Великобритания

3

продукти

ZooMed

0

продукти

ВЕТПРОМ

ВЕТПРОМ

Ветеринарномедицински продукти за профилактика и лечение

http://www.vetprom.bg/

9

продукти

Миазоо - България

116

продукти

нов

0

продукти

РЕДОМ

РЕДОМ

"Редом", като българската дума за "заедно", е нoвото име на Летс Адопт.

https://redom.bg/

37

продукти

Върни До Горе