Добре дошли в нашия магазин
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
  Категории

   Категории

   НачалоМарки

   Марки

   «1»
    Nuevo - Германия

   Nuevo - Германия

   Nuevo съставките се обработват възможно най-бързо, за да защитят свежестта и витамините. Съвременните производствени съоръжения гарантират много нежно студено пълнене, така че здравословните елементи в храната да се запазят максимално. Резултатът е добра храна, която има и добър вкус.
   
   nuevo се произвежда по стандарта IFS Food - същите разпоредби, които се използват при производството на човешки храни! IFS сертификатът гарантира най-висок стандарт в производството на храни, фокусиран върху безопасността и качеството на храните.nuevo съставките се обработват възможно най-бързо, за да защитят свежестта и витамините. Съвременните производствени съоръжения гарантират много нежно студено пълнене, така че здравословните елементи в храната да се запазят максимално. Резултатът е добра храна, която има и добър вкус. nuevo се произвежда по стандарта IFS Food - същите разпоредби, които се използват при производството на човешки храни! IFS сертификатът гарантира най-висок стандарт в производството на храни, фокусиран върху безопасността и качеството на храните.
   

   https://www.nuevo-petfood.com/

   продукти
   Affinty Petcare - Испания

   Affinty Petcare - Испания

   Affinity е много повече от компания с опит в храненето на животните. Ние сме любител на животни компания, която се е ангажирала с тяхното благополучие и е тази, която се грижи за тях повече от 50 години.

   Обичаме котките и кучетата - те са нашата страст и причината за нашата работа. Искаме да подкрепим подобряването на отношенията между хората и домашните животни, засилване на съществуващата връзка между тях и от своя страна да подобрим физическото и емоционалното здраве на домашните любимци.

   Нашата основа е доказателство за нашата ангажираност и философия; това е организация с нестопанска цел, която е единствената корпоративна фондация в сектора в Испания, посветена на популяризирането на тази връзка между хората и техните домашни любимци.

   Фондация Affinity работи повече от 30 години за животни и хора от 3 различни ъгъла: проучвания, социални действия и кампании за повишаване на осведомеността. Три области на действие с обща цел да разпространят философията, че обществото, което уважава животните, е по-добро общество.

   http://affinity-petcare.es/en/index.htm

   продукти
   Agras Delic - Италия

   Agras Delic - Италия

   Качество и иновации в храните за домашни любимци в продължение на две десетилетия: Agras Delic Agras Delic са горди да са първите, които извеждат индивидуално опаковани, висококачествени, 100% натурални храни за домашни любимци.

   http://www.agras-delic.it/

   продукти
   Animonda - Германия

   Animonda - Германия

   Всички наши продукти са разработени в съответствие с най-новите научни открития заедно с нашия ветеринарен лекар и диетолози за здравословно и подходящо за вида хранене на животните. Ние от animonda считаме за своя специална отговорност само да разработваме и предлагаме убедителни в хранителен план продукти. Ето защо ние продаваме храната си за домашни любимци само чрез специализирани търговци на дребно.

   http://www.animonda.de/

   продукти
   Antos - Холандия

   Antos - Холандия


   Ние предлагаме голямо разнообразие от закуски за нашите космати, весели четириноги приятели. Не просто всяка закуска за кучета или котка. Но подходящо лакомство за всяко куче във всеки вкус за всеки апетит. Вкусни лакомства за котки в различни вкусове и оригинални форми за всяка котка. Antos е търговец на едро, вносител и износител на продукти за дъвчене за кучета и лакомства за котки в продължение на повече от 30 години. Тя се превърна в международна марка, която се грижи за качество и разнообразие.

   https://antos.co.uk/

   продукти
   Artero - Испания

   Artero - Испания

   Artero е испанска семейна компания, основана през 1909 г., която в момента се управлява от 4-то поколение. Натрупаният през годините опит заедно с най-добрите ветеринарни лекари, развъдчици и професионални фризьори ни помогнаха да израстваме, за да предлагаме висококачествени материали и продукти, необходими за благосъстоянието на нашите домашни любимци.

   https://artero.com/portal/

   продукти
   Bayer - Германия

   Bayer - Германия

   Байер е международна компания, с дългогодишни традиции в областта на нучните изследвания и разработки. Създавайки нови продукти и провеждайки нови изследвания, ние прилагаме науката за решаване на международните предизвикателства, като създаваме иновации, които да посрещнат неудовлетворените потребности на нашите клиенти и пазарните нужди.

   http://www.bayerhealthcare.com/scripts/pages/en/index.php

   продукти
   Beaphar - Холандия

   Beaphar - Холандия

   Нашите домашни любимци не са просто животни. Те са наши спътници, приятели, семейство. Beaphar вярва, че те заслужават най-добрите грижи и затова ние винаги ще се стремим да доставяме нашите продукти на повече клиенти. Искаме всички домашни любимци и техните семейства да имат достъп до качествени, достъпни, надеждни продукти за здраве, грижа и хранене.

   http://www.beaphar.com/

   продукти
   Biozoo - Испания

   Biozoo - Испания

   Bio-zoo.s.a е основана през 1987 г. като дъщерно дружество на Laboratorios Taberner s.a, испанска ветеринарна лаборатория, която е продадена през 1989 г.
   След това започнахме независимия си живот и през 2001 г. открихме централата си в Caldes de Montbui (Барселона), където сега се намират офисите и производственият завод.
   Biozoo е семеен бизнес и глобална марка за лакомства, хигиенни продукти, модни аксесоари и играчки за домашни любимци.

   http://www.biozoo.com/

   продукти
   BonaCibo - Турция

   BonaCibo - Турция

   BONACIBO

   е марка сухи храни от Super Premium или най-висок клас с ниско съдържание на зърнени култури (low grain). Благодарение на перфектно балансираните си формули и най-висококачествените съставки храните осигуряват идеална грижа за нашите четириноги приятели.

   https://www.cagatay.com/brands/

   продукти
   BTG Classic - Германия

   BTG Classic - Германия

   За CLASSIC: Classic - единствената марка, която наистина покрива ВСИЧКИ нужди. Спестете от цена, но не и от грижи! Ние обичаме всички животни. Ето защо Classic е направил своята мисия през годините да прави кучета, котки, гризачи, птици и езера еднакво щастливи - и то на достъпна цена. Добре балансираните рецепти и хранителни концепции за всички домашни любимци осигуряват оптимално хранене. Марката Classic е утвърдена на пазара от 15 години и има дългогодишен опит в сегмента за домашни любимци. КЛАСИКА Куче Classic Dog предлага на вашето куче всичко необходимо, от суха храна, мокра храна, печени изделия и закуски до хранителни добавки. Classic Dog е оптимално адаптиран към хранителните нужди на кучетата и се произвежда от най-добрите суровини по специален нежен процес. Внимава се да се гарантира, че естествените витамини се запазват по възможно най-добрия начин. Класическо куче - тук съотношението цена-качество е правилно. КЛАСИКА Кат Classic Cat предлага на вашата котка всичко необходимо, от суха храна до мокра храна и котешка постелка. Classic Cat е оптимално адаптиран към хранителните нужди на котките и се произвежда от най-добрите суровини по специален нежен процес. Внимава се да се гарантира, че естествените витамини се запазват по възможно най-добрия начин. Classic Cat - тук съотношението цена-качество е правилно. CLASSIC Приятели Classic Friends предлага на вашите гризачи евтини, но балансирани фуражни смеси. Също така в асортимента: екологична подложка за гризачи на сламена основа с 400% абсорбция. Той е 100% компостируем. Класически приятели - тук съотношението цена-качество е правилно! CLASSIC Bird Classic Bird предлага както вашите птици вкъщи, така и тези в природата евтини, но балансирани фуражни смеси. Classic Bird - тук съотношението цена-качество е правилно! CLASSIC Риба Classic Fish - евтината, но балансирана храна за рибни езера в градината. Балансирано подаване - балансирано съотношение цена-качество Тъй като разбираме, че освен храната роля играят и други неща в живота, ние ви предоставяме Classic, евтината алтернатива за вашия домашен любимец. Можете да намерите допълнителна информация в: www.classic-heimtiernahrung.de

    

   https://btg-systemlogistik.de/en/classic-en/

   продукти
   Butcher's Petfood - Великобритания

   Butcher's Petfood - Великобритания

   Butcher's Petfood

   Butcher's (Бутчърс) Великобритания (UK, Англия) - чудесна консервирана храна за домашни любимци: храна за кучета (консерви за кучета), храна за котки (консерви за котки), с високо съдържание на месо, рециклируеми опаковки, щадящи природата; традиционно британско качество -

   https://www.butchersdogfood.co.uk/wp/

   продукти
   Camon - Италия

   Camon - Италия

   Camon е специализирана в предлагането на широк спектър от продукти и решения за благосъстоянието на вашите домашни любимци. Основното ни усилие е да помагаме и да се грижим за любителите на домашни любимци, като постигаме изключителни резултати.

   http://www.camon.it/it/home.html

   продукти
   Candioli - Италия

   Candioli - Италия

   Candioli Pharma е основана в Рим през 1882 г. от д-р Attilio Candioli, в лабораторията на неговата семейна аптека. Оттогава постоянното приложение в преследването на високи постижения в разработването и производството на нови продукти направи Candioli Pharma модерна, модерна компания на фармацевтичния пазар.

   В над 130-годишната си история Candioli Pharma разширява своите области на интерес, добавяйки изключително иновативни продукти на ветеринарния пазар (с три продуктови линии: Домашни любимци, орнитология и коне за спортисти) към водещи продукти като MOM (антипаразитни средства за лечение на хора)

   Нашата мисия е да предложим иновативни решения на ветеринарни лекари и собственици, така че качеството на живот на домашните любимци да може да бъде все повече и повече в съответствие със стандартите на нашето общество.

   Ние сме твърдо убедени, че задълбочената и непрекъсната всеотдайност в преследването на качеството е единственият път към крайната ни цел: подобряване качеството на живот на домашните любимци.

   http://www.candioli.it/index.php/it/linea-veterinaria

   продукти
   Cavalor -Белгия

   Cavalor -Белгия

   Cavalor разработва диетични добавки и продукти за грижа за коне с помощта на екип от специалисти. В допълнение, Cavalor се стреми да поддържа своите иновативни продукти с провеждането на фундаментални научни и практически проучвания. Чрез този комбиниран метод на работа през годините Cavalor е натрупал цяло богатство от практически и технически знания, които му позволяват да разработва продукти, които наистина работят. В тази връзка съвсем основателно е и мотото на Cavalor, че:

   „Когато резултатът има значение, Вие разчитате на нашите познания“!

   Богатият асортимент от продукти на Cavalor отразява нуждите на конната общност и в частност нуждите на отделния кон. Cavalor означава висококачествени продукти, които могат да се използват безопасно и съобразно правилата на FEI /Международната федерация по конни спортове/ и Jockey Club/ Жокей клуб/.

   Опитът и познанията на Cavalor са го направили източник на справки за ветеринари и специалисти по коневъдство. Същото важи и за топ ездачите на коне за спорт, които искат техните имена да се свързват с това на Cavalor

   http://www.cavalor.com/

   продукти
   Ceva - Франция

   Ceva - Франция

   Групата фармацевтични фирми - CEVA SANTE ANIMALE притежава богат опит в различни направления на ветеринарната фармация. Гамата продукти е предназначена за почти всички животни със стопанско значение, включително спортни коне и домашни любимци. Резултатите в тези области, са широко известни и признати по целия свят.

   http://www.ceva.com/home.nsf

   продукти
   Champion Petfoods - Канада

   Champion Petfoods - Канада

   Нашата философия за храната за домашни любимци е съсредоточена около нашите хранителни насоки BAFRINO.

   Биологично подходящо

   Биологично подходящите храни отразяват диетата, която природата и еволюцията са предвиждали да ядат кучета и котки. Това означава големи количества протеини от истински животински съставки и възможно най-малко въглехидрати.

   Пресни регионални съставки

   Нашите пресни регионални съставки се доставят от ферми, ранчота и води от хора, които познаваме и имаме доверие, които споделят нашите ценности за създаване на възможно най-добрите храни за домашни любимци.

   Никога не възлагани на външни изпълнители

   Нашите храни никога не се възлагат на външни изпълнители. За разлика от повечето производители на храни за домашни любимци, ние сами изработваме рецептите си в нашите модерни кухни и не правим храна за други компании за храни за домашни любимци.

   http://www.championpetfoods.com/

   продукти
   Club 4 Paws - Украйна

   Club 4 Paws - Украйна

   Всички рецепти за завършената и балансирана храна Club 4 Paws,

   са разработени от специалисти на KORMOTECH, съвместно с американски и полски

   експерти - PETFOOD WORLDWIDE DEVELOPMENT (USA) и PETFOOD SPECIALITIES (POLAND),

   под наблюдението на украински ветеринарни лекари.

   Качеството и запазването на хранителните свойства на продуктите са контролирани през

   всеки един от етапите на производство.

   В резултат на това - Вашият домашен любимец изглежда и се чувства здрав и щастлив.

    

    ПРЕДИМСТВА

   advantage

   МЕСО КАТО ПЪРВА СЪСТАВКА

   advantage

   INTEGRAMIX – 4 СЪСТАВКИ ОТ 4 СТРАНИ В СВЕТА, ПОДКРЕПЯЩИ ЗДРАВЕТО НА ЛЮБИМЦИТЕ

   advantage

   OMEGA 3 + OMEGA 6 ПОДПОМАГАЩИ ЗДРАВАТА КОЖА И КОЗИНА  

   https://en.club4paws.com/

   продукти
   Daya - Германия

   Daya - Германия

   Daya са деликатесни консерви за котки, представляващи вкусни хапки в сос грейви с добавени основни витамини (A,D3,E). Пълноценна храна, на която и най-взискателните котки не могат да устоят.

   продукти
   Dermoscent - Франция

   Dermoscent - Франция

   Иновативна дерматологично-козметична грижа за домашни любимци

   Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA) е първата специализирана лаборатория за дерматологична грижа за животните, разработила широка гама от качествени и ефикасни продукти със 100% натурални съставки, внимателно подбрани по отношение на ефикасността им за подобряване на здравето на кожата и красотата на козината. Продуктите се прилагат изключително лесно и удобно.

   https://www.dermoscent.com/

   продукти
   Diamond Pet Foods - Америка

   Diamond Pet Foods - Америка

   Diamond храни за домашни любимци с най-високо качество на съставките, които са заложени за подобряване на здравето, щастието, външния вид и цялостното представяне на вашето куче - на достъпна цена. Нашето разнообразие от здравословна храна за кучета и котки отговаря на нуждите и вкусовите предпочитания на всички етапи от техния растеж, начин на живот и активност.

   http://www.diamondpet.com/

   продукти
   Enjoy - Турция

   Enjoy - Турция

   ENJOY

   са турски храни за кучета и котки със страхотно съотношение между цена и качество. Балансираните рецепти отговарят идеално на хранителните нужди на четириногите.
   продукти
   Equilibrio - Бразилия

   Equilibrio - Бразилия

   Equilibrio

   е марка бразилски Super Premium храни, доказала се през годините като една от най-добрите на пазара. Безупречните рецепти и съставките от най-висок клас гарантират "Превъзходство в Храненето".

   https://www.eu.equilibrio-petfood.com/#

   продукти
   Eukanuba - Холандия

   Eukanuba - Холандия

   Нищо, освен най-доброто, не е достатъчно. КУЧЕТАТА СА НАШАТА СТРАСТ. Те обогатяват живота ни. Правят ни щастливи. Затова Eukanuba винаги е развивала качественото хранене на кучето, за да подпомогне отглеждането на любимците ни с най-доброто качество. Eukanuba е синоним на напредъка и революционните открития в храненето, много от които сега се ползват от най-добрите експерти по хранене навсякъде по света.

   https://www.eukanuba.bg/

   продукти
   Farmina - Италия

   Farmina - Италия

   Казват, че „кучето е най-добрият приятел на човека”. За нас във Farmina “човекът е най-добрият приятел на кучето”. С тази древна поговорка, като кратко въведение, ние искаме да покажем цялата ни отдаденост и страст, които влагаме в ежедневната работа за производство на храна за домашни любимци. Фирмената история на Farmina Pet Foods започва преди повече от 40 години като италианска история на успеха, при която традицията, опитът и проучванията са основата, върху която са разработени продуктите, целящи щастието на животните, както и на семействата, които се грижат за тях. Ние винаги обръщаме изключително внимание на суровините, които получаваме пресни от нашите доверени партньори, предимно италианци. Провеждаме прецизни проверки, както на суровините, така и на готовите продукти, чрез системи за следене и мониторинг на проиводствените партиди.

   http://www.farmina.com

   продукти
   Ferplast - Италия

   Ferplast - Италия

   Днес Ферпласт вече не е само фирмен знак. Той обхваща в себе си цял един свят, който е съставен от ценности, изследователска дейност и усещания. Eдин нов начин да се изживее връзката с животното и да се приспособите към потребностите му. За тази цел Ферпласт реши да инвестира значителни суми за оповестяване на новите си идеи. Нашите клиенти са животните: нашите продукти се купуват за тях и се използват от тях. Точно това свързва толкова силно Ферпласт с домашните животни, и което прави връзката ни с тях толкова дълбока и значима. И това е идейната концепция на new pet generation, на новата ера за комфорта на домашните любимци, на която Ферпласт даде начало. Това е предизвикателството: да използваме нашата инстинктивна, животинска страна, за да създаваме постоянно все по-иновативни продукти. Тъй като в същността си всички ние сме животни.

   http://www.ferplast.it/

   продукти
   Flexi - Германия

   Flexi - Германия

   Кучетата са нещо повече от домашни любимци. Те са членове на семейството, верни спътници, плеймейтки и настойници. Те ни носят радост, състрадание и щастие, а понякога дори и чехли. Те ни карат да се чувстваме желани и ни липсва в момента, в който излизаме през вратата, дори и да ни няма само за миг. Те дават толкова много и изискват толкова малко в замяна.

   Кучетата се нуждаят от упражнения. Те имат толкова много енергия, която трябва да се изразходва навън. Затова завържете обувките си, отворете вратата и се раздвижете. И двамата ще се почувствате по-добре за него.

   Разходката с кучето ви е една от най-важните дейности, които можете да споделите. Дългият кабелен или лентов каишка на флекси се настройва автоматично, докато вашето куче се движи, като му дава допълнително пространство да изследва заобикалящата го среда, без да ви принуждава да спирате и да чакате през цялото време. Изследванията показват, че вашето куче ще тича до 3 пъти повече от вас - това го поддържа във форма и здраве. Така че, докато вашият най-добър приятел има повече възможност да се движи напред-назад, да тича малко, да спре и да помирише нещо интересно или да маркира място, той няма да ви принуди да спрете и да започнете десетина пъти по пътя.

   flexi е идеалната връзка между вас и вашия четириног приятел. Това не само прави вашата разходка малко по-удобна, но ще даде на кучето ви повече свобода да се наслаждава на разходката си, както кучето трябва да прави. Това е най-малкото, което можете да направите в замяна на безусловното му приятелство, любов и приятелство.

   http://flexi.de/

   продукти
   Harrison Pet Products - Канада

   Harrison Pet Products - Канада

   Съвършенството е в Това, което можете да очаквате за вашите любимци… То е кои сме ние и към какво се стремим. Суровините със премиум качество, които влизат във всеки един продукт ще доставят на вашето животно отлична хранителна формула

   http://harrisonpet.com/

   продукти
   Hery - Франция

   Hery - Франция

   Hery - страст, подсилена от дълбоко уважение към цялата природа. Тази етика е в основата на създаването на продуктови линии на растителна основа, формулирани и произведени под контрола на ветеринарен лекар. Съвсем нежни и PH-балансирани продукти, базиращи се на специфичния характер на козината на вашия домашен любимец. Те не съдържат масла от животински произход: защитните и подхранващи продукти, са базирани на растителни масла (от жожоба или лешник). Нашите шампоани са био-разграждащи се и бутилките могат да се рециклират. Винаги нащрек за още по-екологични съставки, за по-ефективни формули, нашите изследователски екипи не тестват върху животни. Защото всяка порода е уникална, всяка козина е специална.

   http://www.hery.fr/en/accueil.html

   продукти
   Hill's - САЩ

   Hill's - САЩ

   Hill’s носи традицията на грижата за домашните любимци, започнала в далечната 1939г. от един забележителен ветеринарен лекар – д-р Марк Л. Морис.

   Д-р Морис вярвал, че някои здравословни състояния при домашните любимци могат да се подобрят чрез прецизно формулирано хранене. По това време неговите идеи били утопия за ветеринарната медицина, но той скоро успял да докаже теорията си.

   Още през 1928 г. д-р Марк Морис основава една от общо двете съществуващи по това време в САЩ малки ветеринарни клиники.

   Един млад сляп мъж на име Морис Франк попитал д-р Морис дали нещо може да помогне на неговото куче водач, Бъди, което страдало от проблеми с бъбреците. Резултатът от усилията на д-р Морис да помогне на Бъди бил хранителна формула, станала първия продукт на Hill’s и серията лечебни храни Prescription Diet и първата храна в света, предназначена за лечение на бъбречни проблеми.

   Благодарение на нея Морис Франк и неговото куче Бъди прекарват още много щастливи години заедно. Ето защо Бъди е приеман като първият домашен любимец на Hill’s.

   Днес Hill’s са верни на наследството на д-р Морис и разбирането, здравословното хранене не е само въпрос на съставки, а на точния баланс от хранителни вещества. Храненето на кучетата и котките с храна, която няма правилния хранителен баланс може да доведе до редица здравословни проблеми.

   В Hill’s™ Science Plan™ е постигнат прецизен баланс от 50 хранителни вещества, основан на възрастта, начина на живот, големината на породата или специфични нужди или проблеми. В храните внимателно се избягва излишък или недостиг от определени хранителни вещества.

   Hill’s знаят колко важно е домашните любимци да се наслаждават на храната си и постоянно подобряват своите хранителни формули.

   Всички храни на Hill’s са произведени от най-висококачествените естествени съставки.

   Формите и размерът на гранулите са създадени специално за различните възрасти и размери породи.

   Устойчивото производство в модерни заводи и задълбочените клинични изследвания правят храните безопасни, с гарантирани хранителни свойства и вкус.

   Ето защо ветеринарните лекари по света препоръчват и избират Hill’s и за своите домашни любимци.

   http://www.hillspet.com/

   продукти
   ICF - Италия

   ICF - Италия

   ICF е италианска компания, лидер във ветеринарната дерматология.

   Знание, научни изследвания, постоянни клинични експерименти, в съчетание с опит и високо качество на продукти, е позволило на ICF да създаде широк спектър от ветеринарни дерматологични продукти.

   Иновативни продукти в помощ на дерматологията, като в основата на лечението са неагресивни терапевтични подходи, които не предвиждат използването на антибиотик като първи избор за лечение.

   За осигуряване на най – подходяща и добра грижа за домашните любимци.

   https://www.icfpet.info/en/

   продукти
   iMARC Engraving Systems - САЩ

   iMARC Engraving Systems - САЩ

   Висококачествени неръждаеми американски медальони с машинно гравиране не текст по Ваш избор.

   http://www.imarcengraver.com/store/tags.html

   продукти
   Imperial Food - Италия

   Imperial Food - Италия

   КЛАСИЧЕСКОТО ИТАЛИАНСКО КАЧЕСТВО ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ
   Imperial Food е създадена в Парма, в сърцето на италианската кухня. Вече 30 години и до днес Imperial Food е позната сред европейските любители и развъдчици на кучета като синоним на изключително качество.
   Първите ни продукти са създадени чрез сътрудничеството и приятелството между нашия основател Марко Споти и д-р Жан Катъри, френският ветеринарен лекар, известен със своите изследвания в областта на кучешкото хранене и диетологията, както и основател на една от най-известните компании за храни за домашни любимци.
   Второто поколение днес носи своето наследството и експертен опит, преследвайки иновациите, развитието и чувствителността към здравето, които водят до непрекъснато усъвършенстване и създаване на нови продукти.
   Imperial Food е избрана от водещи професионалисти (развъдчици, треньори, дресьори, ...) сред италианските и европейските кучешки среди, способни да ценят ден след ден, изключителното качество и безспорната съвършенност на нашите продукти.

   Нашата мисия
   Да предоставим на нашите най-добри приятели дълъг, здрав и щастлив живот, в съответствие с тяхната естествена хармония.
   Да допринесем за развитието на тяхната индивидуалност и потенциални възможности в игрите, работата и приятелството.
   Да направим нашия космат приятел спътник за цял живот.

    

   https://www.imperialfood.it/en/

   продукти
   Ingenya - Италия

   Ingenya - Италия

   Ingenya: колкото по-бърза е работата, толкова по-защитени са животните.
   Мисията на Ingenya е да се грижи за нашите животни, създавайки продукти с най-високо качество за тях, които им помагат да живеят здравословно, като изразяват максимално естествената си красота. Поради тази причина новата линия на Ingenya е проектирана и изградена от работата и синергията на три основни фигури:

   ВЕТЕРИНАРЪТ, който е дал своя принос за създаването на продукти, които зачитат и задоволяват физиологичните нужди на кожата и косата на животното, който ще ги възстанови в случай на промени; всичко с помощта на естествени вещества с подчертани и ценни полезни свойства.

   Грумърът, който със своя професионализъм и опит е помогнал да се създадат продукти, които отговарят на нуждите на всеки тип козина и порода: от къса коса до къдрава или обемна коса; и това е така, защото всяко палто се нуждае от различна помощ, за да изрази по-добре своята красота.

   КОЗМЕТИЧНАТА ЛАБОРАТОРИЯ, която дава живот на продуктите, използващи най-чистите и висококачествени суровини, използвайки непрекъснатите иновации на козметичния свят, но с грижата, педантичността и вниманието на малката лаборатория, която създава своите продукти един по един.

   http://www.ingenya.net/

   продукти
   it'sMyDog - Холандия

   it'sMyDog - Холандия

   Голямо разнообразие от вкусове без съдържание на зърнени култури. Лакомството е подходящо за чувствителни кучета, алергични към зърно. 

   продукти
   JBL - Германия

   JBL - Германия

   JBL е един от най-големите производители на пълна гама продукти за аквристиката и херпетологията. С над 600те си продуктови линии марката покрива всичко от градинските езера до терариумите и аквариумите, включително храни, медикаменти, тестове и препарати за вода, аксесоари и оборудване.

   JBL са уникални в това, че предлагат огромно разнообразие от специализирани продукти, като например гамата продукти, които помагат за премахването на нитрати и други химични вещества от сладката и солената вода. JBL непрестанно въвеждат новости, като само тази година на пазара ще бъдат пуснати около 110 -120 нови продукта. Тъй като един от най-бързо развиващите се сектори на този пазар са влечугите, JBL имат изключително богата гама от продукти за херпетологията.

   Изключителните гами от храни, препарати и медикаменти са разработени и произведени от специалистите в екипа на JBL. JBL разработва храни и медикаменти под формата на люспи, гранули, стикове или таблети за риби, костенурки и влечуги. Цялото производство на продуктите на JBL е съсредоточено в завода в Нойхофен, Германия. JBL предлага и голямо разнообразие от храните от сериите NOVO и PREMIUM. Други ключови продукти са медикаменти за декоративни рибки, препарати за водата, торове, тестове за водата, храни за езерни рибки и продукти за тях, филтриращи материали, храни и продукти за костенурки.  Модерните производствени машини, с които се работи в завода, и напълно автоматизираната опаковъчна линия за храни, гарантират винаги еднаквото и високо качество на продуктите.

   JBL е основана през 1960 г. от Йоаким Бьоме в Лудвигсхафен, Германия. Първия продукт, който той разработва е Punktol, препарат срещу заболяването „бели точки“. Този продукт се продава и днес.  Оттогава, JBL се превръща в един от най-големите производители в областта на акваристиката и херпетологията в Германия. От 1984г. компанията е базирана в Нойхофен/Pfalz и оттогава до днес продуктите й се разпространяват в 60 държави по света.

   http://www.jbl.de/en

   продукти
   Karlie - Германия

   Karlie - Германия

   С повече от 40 години опит в доставките на стоки за домашни любимци и изчерпателен асортимент от 8000 артикула, ние предлагаме на търговците на дребно по света всеки ден множество продукти, с много гордост, страст и опит.

   http://www.karlie.de/karlie/

   продукти
   Kucho

   Kucho


   ПРЕМИУМ ХРАНА ЗА КУЧЕТА Kucho Adult Dog, е създаден, за да осигури ежедневните хранителни нужди на вашето куче и е формулиран от професионални диетолози за храна за домашни любимци и произведен от екструдерна технология, за да увеличи максимално качеството.

   https://www.cagatay.com/brands/

   продукти
   Lintbells - Великобритания

   Lintbells - Великобритания

   Lintbells е марка N1 във Великобритания в производството на хранителни добавки за кучета и котки.

    

   Основана е през 2006 г. и до сега компанията е помогнала на хиляди домашни любимци. 

    

   През 2013 г. Lintbells получи наградата на Британското правителство за най-бързо развиваща се компания.

   За да гарантира, че отговаря на всички стандарти Lintbells използва ясен подход в пет стъпки.  По този начин създава продуктова иновация, която съдейства за постигане на най-голямата си цел: производството на възможно най-ефективни продукти.

   1. Ветеринарна група експерти - това дава ясен клиничен опит по ключови въпроси за здравето и потенциални възможности за решаването им.2. Пазарна оценка - проучване сред стопани за проблемите при домашните любимци.3. Научна оценка - задълбочена оценка на съществуващите клинични проучвания и научни доказателства помагат при вземане на решения.


   4. Източници на суровини - източници на най-добрите възможни научно обосновани съставки осигуряващи по-висока производителност на продуктите.


   5. Оценка на производителността на продуктите - ветеринарни лекари и стопани оценяват крайния продукт.

    

    

   Lintbells държи изключително много на клиентската удовлетвореност и това е причината да включи в екипа си специалисти по хранене, ветеринарна медицина и развъдчици, които могат да отговорят бързо и адекватно на всеки един въпрос, колкото и сложен да е той.

    

   https://www.lintbells.com/

   продукти
   Merial - Франция

   Merial - Франция

   Домашните любимци играят важна роля в нашия живот. Стремежът на собствениците им е не само да лекуват настъпили заболявания, а също така да осигурят техния комфорт и спокойствие, като ги защитят от заболявания и страдания. Merial може да отговори на тези нужди, разработвайки и предлагайки на пазара най-успешния продукт във ветринарната медицина – FRONTLINE, който осигурява спокойствието и защитата срещу бълхи и кърлежи на милиони кучета и котки по света.

   http://www.merial.com/Pages/default.aspx

   продукти
   Micho

   Micho


   ПРЕМИУМ ХРАНА ЗА КОТКИ Micho Adult Cat е формулиран от професионални диетолози за храна за домашни любимци и е произведен чрез екструдерна технология, за да увеличи максимално качеството му. Този нежен процес на готвене гарантира, че вашата котка получава всички хранителни вещества, от които се нуждае всеки ден от храната. Micho Adult Cat съдържа внимателно подбрани съставки, с оптимален баланс на хранителна стойност, и специално внимание е отделено на съставки, които поддържат бъбречното здраве и осигуряват оптимално храносмилане. Вижте продукти

   https://www.cagatay.com/brands/

   продукти
   Mito

   Mito


   ПРЕМИУМ ХРАНА ЗА КОТКИ Mito & Mito Mix Adult Cat са създадени за всички възрастни котки, за да осигурят добро телесно състояние и да отговорят на всички хранителни нужди. Освен това процентът на таурин, който е основно хранително вещество, е увеличен, за да осигури здравословно развитие на нервната система.

   https://www.cagatay.com/brands/

   продукти
   MSD - Холандия

   MSD - Холандия

   MSD Animal Health предлага на ветеринарите, фермерите, стопаните на домашни любимци и на правителствата най-широката гама ветеринарни медицински продукти, ваксини и терапевтични решения и услуги. MSD Animal Health се е посветила на опазването и подобряването на здравето, благополучието и постиженията на животните

   http://www.msd-animal-health.bg/Company/Intervet_International.aspx

   продукти
   Nobby - Германия

   Nobby - Германия

   Nobby Pet Shop GmbH е търговец на едро, специализиран в аксесоари за кучета, котки, птици, гризачи и риби. Семейният бизнес Nobby Pet Shop е основан през 1991 г., специализиран в развъждането на птици и птичи семена. Поради постоянния растеж и личната страст към животните, асортиментът се разширява с времето, за да включва продукти за кучета, котки, малки животни, но също така и за аквариума и градинското езерце. Открийте голям избор от каишки за кучета, яки и сбруи, уютни легла и одеяла, висококачествени стържещи стълбове, функционални дрехи за кучета, StarSnacks и много други в диапазона от над 6000 артикула. При нас ще намерите всичко за благосъстоянието на животните - повече от 25 години.

   http://www.nobby.de/

   продукти
   Opti Meal - Украйна

   Opti Meal - Украйна


   СИЛЕН ИМУНИТЕТ - ЗДРАВ ЖИВОТ! OptiMeal е супер първокласно хранене за котки и кучета, разработено под наблюдението на ветеринарни лекари. Неговата уникална рецепта за здраве и красота на домашните любимци се състои от внимателно подбрани меса, полезни билки, плодове, естествени антиоксиданти и пребиотици.
    

   https://www.optimeal.eu/en

   продукти
   Perfecto Petfood - Германия

   Perfecto Petfood - Германия

   Търсите ли висококачествени бисквити и снаксове за вашите любимци с много добро съотношение цена-качество? Тогава сте на правилното място!. Нашите бисквити и снаксове се състоят от балансирани рецепти и здравословни и натурални съставки като зеленчуци, минерали, месо, витамини и протеини. Убедете се сами в качеството на Perfecto като ги предложите на вашите любимци.

   https://perfecto-futternapf.de/

   продукти
   Purina - САЩ

   Purina - САЩ

   Вярваме, че животът се обогатява когато хора и домашни любимци се съберат на едно място. Това е една емоция, която е присъствала в цялостната ни търговска дейност през годините и която се осъществява на практика през 1904 г. когато Уилям Х. Данфорт създава компанията Purina. В днешно време това убеждение представлява сърцевината на всяка от нашите дейности и отразява същината на всеки от нашите продукти, създавани по целия свят.

   Ние в PURINA постоянно разработваме и подобряваме начините да помогнем на домашните любимци да имат по-здравословен, жизнерадостен и дълъг живот. В продължение на повече от 85 години ние сме едни от пионерите в научните открития в областта на грижите и храненето на домашните любимци. Нашият екип от над 400 експерти в областта на храненето, учени, ветеринарни експерти и специалисти по поведение на животните работи върху огромен брой проекти в четири водещи изследователски центъра в Европа и САЩ. Крайната цел на нашата работа е да подобрим всеки аспект на здравето и доброто общо състояние на вашия домашен любимец.

   http://www.purina.com/

   продукти
   Reflex - Турция

   Reflex - Турция

   Reflex

   е турска марка висококачествени сухи храни за кучета и котки. Рецептите са изготвени съвместно с водещи научни институти, а самите храни се произвеждат чрез най-съвременните технологии в бранша. Взети са предвид всички аспекти, важни за животните- пълноценност, специални нужди, вкус и високо качество на съставките, за да се постигне наистина балансирана храна. И всичко това на достъпна цена!

   https://www.reflexmama.com/en

   продукти
   Rinti - Германия

   Rinti - Германия

   Rinti е марка беззърнени сухи храни от най-висок клас, която предлага впечатляващо съотношение от 70% месо и 30% зеленчуци. Това осигурява ненадминати вкус и хранителна стойност, на които и най-капризните кучета не биха могли да устоят. Освен всичко това, храните са хипоалергенни и са подходящи за любимци с алергии или по-чувствителни стомаси.

   https://www.rinti.de

   продукти
   Rogz - Южна Африка

   Rogz - Южна Африка

   Най-страхотната екипировка за домашни любимци и най-харесваната марка домашни любимци на планетата Земя и извън нея.
    
    

   http://www.rogz.com/home.htm

   продукти
   Royal Canin - Франция

   Royal Canin - Франция

   Иновации в името на здравето на кучетата и котките.Повече от 40 години Royal Canin работи с развъдчици-партньори и ветеринарни лекари-специалисти по хранене на животните за прецизното доразвиване на иновациите, които ни позволяват да формулираме хранителни решения, отговарящи напълно на реалните нужди на кучетата и котките.

   https://www.royalcanin.com/bg

   продукти
   Savic - Белгия

   Savic - Белгия

   Повече от 40 години Savic е световен производител в областта на висококачествени пластмасови изделия, клетки и хигиенни продукти за пазара на домашни любимци. Водена от иновации и креативност, тази изцяло белгийска компания непрекъснато отговаря на нуждите на потребителите. Днес Savic е особено горд, че е активен в не по-малко от 80 страни.

   http://www.savic.be/

   продукти
   Sera - Германия

   Sera - Германия

   Ravnak – който вече има много добра репутация като продавач на жива храна за акваристи – основава своята компания през 1970. Първоначално във фирмата е работил само той и стъпка по стъпка превръща компанията във водещ доставчик на продукти за аквариума, езерото и терариума. Днес, успялото семейно предприятие, богато на традиции, разпространява своята висококачествена храна, продукти за грижа и технически средства в повече от 80 страни и има филиали на почти всички континенти. Освен централата на компанията в Heinsberg/Германия, sera има филиали в САЩ, Франция, Италия, Чешка република и Китай. Компанията има над 200 служители по целия свят.

   http://www.sera.de/bg/pages/nachalo.html

   продукти
   Shelma - Чехия

   Shelma - Чехия

   Shelma подпомага имунната система и физиката на животното благодарение на добавената спирулина (японски сладководни синьо-зелени водорасли, богати на витамини и каротин), морски зърнастец, боровинки и избрани билки (розмарин, мащерка, магданоз). Тази комбинация от суперхрани издига паучовете на по-високо ниво. Благодарение на съдържанието на картофи и грах като източник на въглехидрати, храната осигурява на тялото необходимата енергия.
   Продуктите на Shelma съдържат цвекло от пулпа, цикория и сушени ябълки в подкрепа на оптималното храносмилане и балансирана чревна флора.
   Благодарение на оптималното съотношение на омега 3 и 6 мастни киселини със сьомгово масло, вашият малък хищник ще има здрава кожа и лъскава козина.
   Адаптираното съотношение на протеин към мазнини контролира теглото на кастрираните котки.
   Витамин D3, калций и фосфор в оптимално съотношение осигуряват на котенцата правилното развитие на костната система.
   Екстрактът от Yucca schidigera помага за намаляване на миризмата на котешки изпражнения.
   Есенциалният таурин поддържа зрението и правилната сърдечна функция

   https://www.shelma.eu/en/pouches/

   продукти
   Versele-Laga - Белгия

   Versele-Laga - Белгия

   Versele-Laga: синоним на високо качество от много години. За основните научни изследвания, екипът от учени на Versele-Laga има собствен Изследователски център с повече от 500 птици – от канари до големи папагали. Така, чрез иновации в продуктите те успяват всеки път да бъдат едно стъпало пред конкурентите. Високото качество на храните за птици Prestige е резултат от отличното взаимодействие между научно-изследователския отдел и отделите по снабдяване, производство и продажби, под ежедневния стриктен качествен контрол.

   http://www.versele-laga.com

   продукти
   Vetoquinol - Франция

   Vetoquinol - Франция

   За любимите си домашни любимци собствениците на котки и кучета очакват ниво на здравеопазване, еквивалентно на това, което получават хората.

   За ветеринарните лекари и собствениците на домашни любимци е от съществено значение продуктите да бъдат лесни за употреба, лесни за боравене и администриране и да обхващат пълния спектър от заболявания на домашните любимци.

    
   Следователно Vetoquinol предлага широка и всеобхватна гама продукти: срещу инфекции, болка и възпаление, за поведенчески проблеми, уринарна инконтиненция, чернодробни заболявания, сърдечна и бъбречна недостатъчност и срещу външни и вътрешни паразити, както и продукти за грижа за домашни любимци и хигиенни продукти.

   https://www.vetoquinol.com/eng/products/by-species/dog-cat-welfare-first

   продукти
   Virbac - Франция

   Virbac - Франция

   Експерт по здравеопазване на животните През последните четиридесет години Virbac стана първата в света независима лаборатория, посветена на здравето на животните и признат експерт в сектора, предлагащ продукти и услуги, които съчетават качество, ефективност и удобство за 0ветеринарни лекари и собственици на животни Присъствие в повече от 100 страни, компанията има повече от 3 150 служители. Котират се на Парижката фондова борса от 1985 г. насам Virbac остава семейна компания, не само по отношение на дела си, но също и чрез принципите на управление, нейната култура и ценностите на компанията.

   http://www.virbac.com

   продукти
   Willowy Gold - Испания

   Willowy Gold - Испания

   Willowy е испанска марка висококачествени сухи храни за кучета и котки. Като една от първите марки на пазара у нас, невероятното й съотношение между цена и качество е добре познато.

   продукти
   WOOLF - Чехия

   WOOLF - Чехия

   Лакомствата са изработени от 100% висококачествени източници на протеини, за да осигурят най-високо качество. Снаксовете WOOLF са опаковани без никакви химически добавки, консерванти или оцветители.

   http://www.woolfsnacks.eu/

   продукти
   Zoetis - САЩ

   Zoetis - САЩ

   [zoetis-1]

   За животните.

   За здравето.

   За вас.

   Zoetis, в близкото минало Pfizer Animal Health, бизнес поделение на Пфайзер, е глобална компания с дейност в сферата на опазване здравето на животните, посветена в подкрепа на своите клиенти и техния бизнес. Основавайки се на 60 годишен опит, Zoetis предлага висококачествени лекарства, ваксини, допълнени с диагностични продукти и генетични тестове, както и с широка гама услуги. Zoetis полага ежедневни усилия, за да разбере по – добре и да отговори на истинските предизвикателства, пред които са изправени хората, които отглеждат и се грижат за животните, по подходящ за тях начин.

   https://www.zoetisus.com

   продукти
   ВЕТПРОМ - България

   ВЕТПРОМ - България

   Ветеринарномедицински продукти за профилактика и лечение

   https://en.vetprom.bg/

   продукти
   РЕДОМ

   РЕДОМ

   "Редом", като българската дума за "заедно", е нoвото име на Летс Адопт.

   https://redom.bg/

   продукти