Добре дошли в нашия магазин
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
  Категории

   Категории

   Избери по

   НачалоМарки

   Affinty Petcare - Испания

   Филтри
   Affinty Petcare - Испания

   Affinty Petcare - Испания

   Affinity е много повече от компания с опит в храненето на животните. Ние сме любител на животни компания, която се е ангажирала с тяхното благополучие и е тази, която се грижи за тях повече от 50 години.

   Обичаме котките и кучетата - те са нашата страст и причината за нашата работа. Искаме да подкрепим подобряването на отношенията между хората и домашните животни, засилване на съществуващата връзка между тях и от своя страна да подобрим физическото и емоционалното здраве на домашните любимци.

   Нашата основа е доказателство за нашата ангажираност и философия; това е организация с нестопанска цел, която е единствената корпоративна фондация в сектора в Испания, посветена на популяризирането на тази връзка между хората и техните домашни любимци.

   Фондация Affinity работи повече от 30 години за животни и хора от 3 различни ъгъла: проучвания, социални действия и кампании за повишаване на осведомеността. Три области на действие с обща цел да разпространят философията, че обществото, което уважава животните, е по-добро общество.

   34

   продукти

   Продукти

   Страница 1 от 2
   «1 2»

   Нови продукти