Добре дошли в нашия магазин
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
  Категории

   Категории

   Избери по

   Изберете цвят

   НачалоМарки

   Flexi - Германия

   Филтри
   Flexi - Германия

   Flexi - Германия

   Кучетата са нещо повече от домашни любимци. Те са членове на семейството, верни спътници, плеймейтки и настойници. Те ни носят радост, състрадание и щастие, а понякога дори и чехли. Те ни карат да се чувстваме желани и ни липсва в момента, в който излизаме през вратата, дори и да ни няма само за миг. Те дават толкова много и изискват толкова малко в замяна.

   Кучетата се нуждаят от упражнения. Те имат толкова много енергия, която трябва да се изразходва навън. Затова завържете обувките си, отворете вратата и се раздвижете. И двамата ще се почувствате по-добре за него.

   Разходката с кучето ви е една от най-важните дейности, които можете да споделите. Дългият кабелен или лентов каишка на флекси се настройва автоматично, докато вашето куче се движи, като му дава допълнително пространство да изследва заобикалящата го среда, без да ви принуждава да спирате и да чакате през цялото време. Изследванията показват, че вашето куче ще тича до 3 пъти повече от вас - това го поддържа във форма и здраве. Така че, докато вашият най-добър приятел има повече възможност да се движи напред-назад, да тича малко, да спре и да помирише нещо интересно или да маркира място, той няма да ви принуди да спрете и да започнете десетина пъти по пътя.

   flexi е идеалната връзка между вас и вашия четириног приятел. Това не само прави вашата разходка малко по-удобна, но ще даде на кучето ви повече свобода да се наслаждава на разходката си, както кучето трябва да прави. Това е най-малкото, което можете да направите в замяна на безусловното му приятелство, любов и приятелство.

   36

   продукти

   Продукти

   Страница 1 от 2
   «1 2»