Добре дошли в нашия магазин
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
  Категории

   Категории

   Избери по

   НачалоМарки

   Candioli - Италия

   Филтри
   Candioli - Италия

   Candioli - Италия

   Candioli Pharma е основана в Рим през 1882 г. от д-р Attilio Candioli, в лабораторията на неговата семейна аптека. Оттогава постоянното приложение в преследването на високи постижения в разработването и производството на нови продукти направи Candioli Pharma модерна, модерна компания на фармацевтичния пазар.

   В над 130-годишната си история Candioli Pharma разширява своите области на интерес, добавяйки изключително иновативни продукти на ветеринарния пазар (с три продуктови линии: Домашни любимци, орнитология и коне за спортисти) към водещи продукти като MOM (антипаразитни средства за лечение на хора)

   Нашата мисия е да предложим иновативни решения на ветеринарни лекари и собственици, така че качеството на живот на домашните любимци да може да бъде все повече и повече в съответствие със стандартите на нашето общество.

   Ние сме твърдо убедени, че задълбочената и непрекъсната всеотдайност в преследването на качеството е единственият път към крайната ни цел: подобряване качеството на живот на домашните любимци.

   4

   продукти