Здравейте!
Предвид моментната ситуация с Covid-19, за Ваше удобство Ви молим най-учтиво преди да поръчате избрания от Вас продукт да ни потърсите за допълнителна информация относно наличности и възможност за доставка.
Предлагаме както дистанционно плащане по банков път, плащане при получаване на поръчката, така и взимане на място от някой от обектите.

Бъдете здрави!

Nuevo - Германия

Nuevo - Германия

Nuevo съставките се обработват възможно най-бързо, за да защитят свежестта и витамините. Съвременните производствени съоръжения гарантират много нежно студено пълнене, така че здравословните елементи в храната да се запазят максимално. Резултатът е добра храна, която има и добър вкус.

nuevo се произвежда по стандарта IFS Food - същите разпоредби, които се използват при производството на човешки храни! IFS сертификатът гарантира най-висок стандарт в производството на храни, фокусиран върху безопасността и качеството на храните.nuevo съставките се обработват възможно най-бързо, за да защитят свежестта и витамините. Съвременните производствени съоръжения гарантират много нежно студено пълнене, така че здравословните елементи в храната да се запазят максимално. Резултатът е добра храна, която има и добър вкус. nuevo се произвежда по стандарта IFS Food - същите разпоредби, които се използват при производството на човешки храни! IFS сертификатът гарантира най-висок стандарт в производството на храни, фокусиран върху безопасността и качеството на храните.

https://www.nuevo-petfood.com/

36

продукти

Продукти

«1 2»Страница 1 от 2
Върни До Горе