Марки

«1»
 Tetra - Германия

38

продукти

8in1 - САЩ

29

продукти

Affinty Petcare - Испания

52

продукти

Agras Delic - Италия

Agras Delic - Италия

Качество и иновации в храните за домашни любимци в продължение на две десетилетия: Agras Delic Agras Delic са горди да са първите, които извеждат индивидуално опаковани, висококачествени, 100% натурални храни за домашни любимци.

http://www.agras-delic.it/

130

продукти

Alpha Spirit

5

продукти

Animal Lovers - Холандия

23

продукти

Animonda GmbH,Германия

156

продукти

Antos - Холандия

32

продукти

Applaws - Великобритания

7

продукти

AQUAEL-Полша

27

продукти

Bayer - Германия

Bayer - Германия

Байер е международна компания, с дългогодишни традиции в областта на нучните изследвания и разработки. Създавайки нови продукти и провеждайки нови изследвания, ние прилагаме науката за решаване на международните предизвикателства, като създаваме иновации, които да посрещнат неудовлетворените потребности на нашите клиенти и пазарните нужди.

http://www.bayerhealthcare.com/scripts/pages/en/index.php

25

продукти

Beaphar - Холандия

119

продукти

BEDUCO Белгия

15

продукти

Biozoo - Испания

79

продукти

Brit - VAFO PRAHA

35

продукти

BTG Classic - Германия

13

продукти

CAMON - Италия

546

продукти

Candioli - Италия

5

продукти

CARGILL S.R.L. Италия.

0

продукти

Cavalor

Cavalor

Cavalor е познат с високото качество на храните, добавките и продуктите с грижа за коня, които предлага. Cavalor заема лидерска позиция на пазара за конски храни и е познат като иноватор и източник на знание в областта на правилното и здравословно хранене и грижа за коня. Именно правилното и здравословно хранене на конете, както и полагането на своевременна и компетентна грижа за тях е от изключи...телна важност и значение за блестящото им представяне. Освен това Cavalor спомага за добруването на конете, като им осигурява възможността да живеят по-дълго и в по-добро здраве.

http://www.cavalor.com/

93

продукти

CEVA - Франция

CEVA - Франция

Групата фармацевтични фирми - CEVA SANTE ANIMALE притежава богат опит в различни направления на ветеринарната фармация. Гамата продукти е предназначена за почти всички животни със стопанско значение, включително спортни коне и домашни любимци. Резултатите в тези области, са широко известни и признати по целия свят.

http://www.ceva.com/home.nsf

11

продукти

Champion Petfoods - Канада

10

продукти

Croci SPA - Италия

53

продукти

DELI NATURE

7

продукти

Diamond Pet Foods - Америка

Diamond Pet Foods - Америка

Diamond храни за домашни любимци с най-високо качество на съставките, които са заложени за подобряване на здравето, щастието, външния вид и цялостното представяне на вашето куче - на достъпна цена. Нашето разнообразие от здравословна храна за кучета и котки отговаря на нуждите и вкусовите предпочитания на всички етапи от техния растеж, начин на живот и активност.

http://www.diamondpet.com/

6

продукти

Dolina Noteci, Полшa

5

продукти

Eukanuba

Eukanuba

Нищо, освен най-доброто, не е достатъчно. КУЧЕТАТА СА НАШАТА СТРАСТ. Те обогатяват живота ни. Правят ни щастливи. Затова Eukanuba винаги е развивала качественото хранене на кучето, за да подпомогне отглеждането на любимците ни с най-доброто качество. Eukanuba е синоним на напредъка и революционните открития в храненето, много от които сега се ползват от най-добрите експерти по хранене навсякъде по света.

http://www.eukanuba.co.uk/en-UK/index.jspx

57

продукти

Farm Nature, Испания

6

продукти

Farmina - Италия

Farmina - Италия

Казват, че „кучето е най-добрият приятел на човека”. За нас във Farmina “човекът е най-добрият приятел на кучето”. С тази древна поговорка, като кратко въведение, ние искаме да покажем цялата ни отдаденост и страст, които влагаме в ежедневната работа за производство на храна за домашни любимци. Фирмената история на Farmina Pet Foods започва преди повече от 40 години като италианска история на успеха, при която традицията, опитът и проучванията са основата, върху която са разработени продуктите, целящи щастието на животните, както и на семействата, които се грижат за тях. Ние винаги обръщаме изключително внимание на суровините, които получаваме пресни от нашите доверени партньори, предимно италианци. Провеждаме прецизни проверки, както на суровините, така и на готовите продукти, чрез системи за следене и мониторинг на проиводствените партиди.

http://www.farmina.com

66

продукти

FERPLAST-Италия

FERPLAST-Италия

Днес Ферпласт вече не е само фирмен знак. Той обхваща в себе си цял един свят, който е съставен от ценности, изследователска дейност и усещания. Eдин нов начин да се изживее връзката с животното и да се приспособите към потребностите му. За тази цел Ферпласт реши да инвестира значителни суми за оповестяване на новите си идеи. Нашите клиенти са животните: нашите продукти се купуват за тях и се използват от тях. Точно това свързва толкова силно Ферпласт с домашните животни, и което прави връзката ни с тях толкова дълбока и значима. И това е идейната концепция на new pet generation, на новата ера за комфорта на домашните любимци, на която Ферпласт даде начало. Това е предизвикателството: да използваме нашата инстинктивна, животинска страна, за да създаваме постоянно все по-иновативни продукти. Тъй като в същността си всички ние сме животни.

http://www.ferplast.it/

1053

продукти

Ferribiella - Италия

0

продукти

Flamingo - Белгия

38

продукти

Flatazor, Франция

22

продукти

Flexi - Германия

49

продукти

Furminator - САЩ

26

продукти

Grainea - Полша

1

продукти

Harrison Pet Products - Канада

Harrison Pet Products - Канада

Съвършенството е в Това, което можете да очаквате за вашите любимци… То е кои сме ние и към какво се стремим. Суровините със премиум качество, които влизат във всеки един продукт ще доставят на вашето животно отлична хранителна формула

http://harrisonpet.com/

94

продукти

Hery - Франция

Hery - Франция

Hery - страст, подсилена от дълбоко уважение към цялата природа. Тази етика е в основата на създаването на продуктови линии на растителна основа, формулирани и произведени под контрола на ветеринарен лекар. Съвсем нежни и PH-балансирани продукти, базиращи се на специфичния характер на козината на вашия домашен любимец. Те не съдържат масла от животински произход: защитните и подхранващи продукти, са базирани на растителни масла (от жожоба или лешник). Нашите шампоани са био-разграждащи се и бутилките могат да се рециклират. Винаги нащрек за още по-екологични съставки, за по-ефективни формули, нашите изследователски екипи не тестват върху животни. Защото всяка порода е уникална, всяка козина е специална.

http://www.hery.fr/en/accueil.html

51

продукти

Hill`s

0

продукти

iMARC Engraving Systems, САЩ

iMARC Engraving Systems, САЩ

Висококачествени неръждаеми американски медальони с машинно гравиране не текст по Ваш избор.

http://www.imarcengraver.com/store/tags.html

12

продукти

INGENYA - Италия

30

продукти

Interquell - Германия

27

продукти

JBL - Германия

JBL - Германия

Прогрес чрез научни изледвания JBL е един от най-големите производители на пълна гама продукти за аквристиката и херпетологията. С над 600те си продуктови линии марката покрива всичко от градинските езера до терариумите и аквариумите, включително храни, медикаменти, тестове и препарати за вода, аксесоари и оборудване. JBL са уникални в това, че предлагат огромно разнообразие от специализирани продукти, като например гамата продукти, които помагат за премахването на нитрати и други химични вещества от сладката и солената вода. JBL непрестанно въвеждат новости, като само тази година на пазара ще бъдат пуснати около 110 -120 нови продукта. Тъй като един от най-бързо развиващите се сектори на този пазар са влечугите, JBL имат изключително богата гама от продукти за херпетологията.

http://www.jbl.de/en

336

продукти

JR Farm - Германия

123

продукти

Karlie - Германия

239

продукти

Kaytee - САЩ

0

продукти

LDCA - Франция

LDCA - Франция

Иновационна дерматологично-козметична грижа за домашните любимци Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA) е първата специализирана лаборатория за дерматологична грижа за животните, разработила широка гама от качествени и ефикасни продукти със 100% натурални съставки, внимателно подбрани по отношение на ефикасността им за подобряване на здравето на кожата и красотата на козината. Продуктите се прилагат изключително лесно и удобно.

http://www.dermoscent.com/

15

продукти

Made in China

78

продукти

Merial - Франция

Merial - Франция

Домашните любимци играят важна роля в нашия живот. Стремежът на собствениците им е не само да лекуват настъпили заболявания, а също така да осигурят техния комфорт и спокойствие, като ги защитят от заболявания и страдания. Merial може да отговори на тези нужди, разработвайки и предлагайки на пазара най-успешния продукт във ветринарната медицина – FRONTLINE, който осигурява спокойствието и защитата срещу бълхи и кърлежи на милиони кучета и котки по света.

http://www.merial.com/Pages/default.aspx

24

продукти

Mlsoun - Чехия

0

продукти

MSD - Холандия

MSD - Холандия

MSD Animal Health предлага на ветеринарите, фермерите, стопаните на домашни любимци и на правителствата най-широката гама ветеринарни медицински продукти, ваксини и терапевтични решения и услуги. MSD Animal Health се е посветила на опазването и подобряването на здравето, благополучието и постиженията на животните

http://www.msd-animal-health.bg/Company/Intervet_International.aspx

0

продукти

Natural Greatness, Испания

6

продукти

Nobby - Германия

11

продукти

NOBBY Германия

7

продукти

Orme Naturali - Италия

28

продукти

Oropharma - Белгия

14

продукти

Padovan - Италия

172

продукти

Prime Hide - Холандия

20

продукти

PURINA-САЩ

PURINA-САЩ

Когато погледнете едно здраво куче или котка, ползите от храненето с най-висококачествена храна са напълно видими. Такова истинско качество получавате от превъзходните продукти на Pro Plan. Ние вярваме, че една храна е точно толкова добра, колкото са съставките, използвани за приготвянето и. Затова Pro Plan се приготвя само от най-висококачествените продукти, които задоволяват напълно хранителните нужди на вашите любимци. Pro Plan е изцяло насочен към защитата на основните системи на Вашите любимци и по този начин към осигуряване на тяхното добро здраве и дълголетие

http://www.purina.com/

82

продукти

ROGZ -Южна Африка

ROGZ -Южна Африка

Дизайнерски поводи,нашийници и нагръдници на световно известната южноафриканска фирма Rogz,световен лидер в този бранш.Известна със своето безупречно качество и съпричастност към каузата за защита на животните,отчисляваща всяка година процент от своята печалба за тях

http://www.rogz.com/home.htm

67

продукти

Royal Canin

Royal Canin

Иновации в името на здравето на кучетата и котките.Повече от 40 години Royal Canin работи с развъдчици-партньори и ветеринарни лекари-специалисти по хранене на животните за прецизното доразвиване на иновациите, които ни позволяват да формулираме хранителни решения, отговарящи напълно на реалните нужди на кучетата и котките.

http://www.royalcanin.fr/

346

продукти

Savic - Белгия

108

продукти

Sera - Германия

273

продукти

Sicce - Италия

45

продукти

SUPREME PET FOODS Англия.

0

продукти

Tocopesca - Еквадор

0

продукти

Trixie - Германия

175

продукти

VALENGER

9

продукти

VBB PET FOOD, Италия

0

продукти

Versele-Laga Белгия

Versele-Laga Белгия

Versele-Laga: синоним на високо качество от много години. За основните научни изследвания, екипът от учени на Versele-Laga има собствен Изследователски център с повече от 500 птици – от канари до големи папагали. Така, чрез иновации в продуктите те успяват всеки път да бъдат едно стъпало пред конкурентите. Високото качество на храните за птици Prestige е резултат от отличното взаимодействие между научно-изследователския отдел и отделите по снабдяване, производство и продажби, под ежедневния стриктен качествен контрол.

http://www.versele-laga.com

204

продукти

VetExpert

1

продукти

Vetoquinol - Франция

0

продукти

VIrbac - Франция

VIrbac - Франция

Експерт по здравеопазване на животните През последните четиридесет години Virbac стана първата в света независима лаборатория, посветена на здравето на животните и признат експерт в сектора, предлагащ продукти и услуги, които съчетават качество, ефективност и удобство за 0ветеринарни лекари и собственици на животни Присъствие в повече от 100 страни, компанията има повече от 3 150 служители. Котират се на Парижката фондова борса от 1985 г. насам Virbac остава семейна компания, не само по отношение на дела си, но също и чрез принципите на управление, нейната култура и ценностите на компанията.

http://www.virbac.com

8

продукти

Visan - Испания

60

продукти

Waltham - САЩ

Waltham - САЩ

Ние имаме трайно положително въздействие върху здравето и грижи за домашни любимци в цял свят

http://www.waltham.com/index.html

4

продукти

ZooMed

45

продукти

ВЕТПРОМ

ВЕТПРОМ

Ветеринарномедицински продукти за профилактика и лечение

http://www.vetprom.bg/

1

продукти

Миазоо - България

122

продукти

Върни До Горе